Zum Inhalt springen

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Termeni & Conditii !!

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.coria.ro

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.coria.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. www.coria.ro  nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu pot fi cumulate.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Pozele prezente pe site au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala din partea CORIA SOFT SRL

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si CORIA SOFT SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Returnarea Produselor

 

 

 

 

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda.

Motivul Returnarii se va trimite catre contact@coria.ro

In perioada actuala a pandemiei produsele care se folosesc in contact direct cu clientele gen forfecute ,pushere ,instrumente ,etc nu se pot da retur

Returul se va face la urmatoarea adresa: Judetul Ilfov, Oras Popesti-Leordeni,Str Laurentiu Raiciu Nr 1G .

Consumabilele -(geluri,lacuri,forfecute,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate.In caz contrar NU se vor primii retur!

Ojele semipermanente nu se pot da retur

Cheltuielile de tur si retur vor fi suportate de catre client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care a fost modificat voltajul aparaturilor sau acestea nu au fost folosite pe priza cu impamantare, garantia se va pierde!!!

Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!!

DE REȚINUT!


 Produsele Coria se utilizează doar conform descrierii de pe site, Coria Soft SRL nu își asumă răspunderea pentru utilizarea produselor în alt mod decât cel recomandat de către noi . Nu garantăm compatibilitatea produselor noastre cu alte brand-uri. Pentru polimerizare utilizați lămpile si/sau produsele brandului Coria

Lampa UV / LED are o garantie de 6 luni (Atentie garantia nu se acorda pentru neoanele UV)

Nu se acorda service gratuit si nu se inlocuiesc produsele defectate in termenul de garantie, in urmatoarele conditii:

 • deteriorari si defectiuni datorita transportului necorespunzator efectuat de cumparator;
 • nerespectatarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, instalare, utilizare si intretinere precizate in instructiunile de folosire.
 • utilizarea aparatului in alt regim decat cel casnic, pentru activitati profesionale: saloane, centre imfrumusetare, etc.
 • interventii efectuate in perioada de garantie, de catre persoane neautorizate;
 • utilizarea de detergenti si substante chimice necorespunzatoare;
 • componentele si accesoriile din material plastic sau cele casabile (sticla, ceramica, etc), nu fac obiectul garantiei.
 • utilizarea produsului in conditii ambiante (temperatura, umiditate) contrare recomandarilor;
 • daune provocate din cauza tensiunilor de alimentare necorespunzatoare sau a intemperiilor (cutremur, incendiu, inundatie, trasnet, etc.)
 • Transformatoare si sau alte cabluri de natura electrica (stechere) nu fac obiectul garantiei
 • Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Nu raspundem si nu putem fi facuti vinovati pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul „WWW.coria.ro” si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site

Firma noastra va restitui clientului in termen de maxim 14 zile de la data la care acesta ne informeaza asupra deciziei de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului.

Declinarea responsabilitatii:

Administratorul www.coria.ro  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala.Deasemenea pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. S.C.CORIA SOFT S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.coria.ro  nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.coria.ro  utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si www.coria.ro  sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.coria.ro  isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.coria.ro  in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Factura fiscala

Factura fiscala  va fi eliberata in momentul primirii rambursului de la firma de curierat si poate fi trimisa clientului la cerere prin e-mail.

Informații generale

S.C.CORIA SOFT S.R.L., în calitate de vânzător, pune la dispoziția cumpărătorului o gamă diversificată de produse profesionale, prin intermediul site-ul, www.coria.ro. Toate fotografiile au caracter orientativ și pot ilustra accesorii și detalii ce nu fac parte din pachetul standard al produsului vizat. Sunt posibile variații ale culorilor în funcție de echipamentele informatice utilizate pentru accesarea site-ului și vizualizarea produselor. Fiecare produs este insoțit de specificații tehnice cu caracter informativ, conform datelor furnizate de către producători.

Cum comand ?

Pentru a comanda produsele noastre, este necesară crearea unui cont prin înregistrarea pe site-ul ,www.coria.ro. Prin completarea formularului de înregistrare, dumneavoastră acceptați să furnizați informații cu caracter personal, garantând totodată că datele furnizate sunt reale și complete. Acest proces este obligatoriu și absolut necesar pentru desfășurarea actelor de comerț la distanță, indiferent de modalitatea de colectare a datelor utilizată (on-line, telefonic).

S.C. CORIA SOFT S.R.L își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Astfel, dacă se constată nerespectarea acestei obligații, se va impune restricționarea accesului la servicii, fără a se emite o notificare prealabilă. De asemenea, în cazul nerespectării termenilor și condițiilor de către cumpărător, vânzătorul poate refuza orice mijloc de comunicare cu acesta și se impune anularea comenzii implicite.

Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului sus-menționat, cumpăratorul este de acord cu mijloacele de comunicare prin care S.C. CORIA SOFT S.R.L. își desfășoară activitatea. În urma plasării comenzii, clientul va fi contactat de un operator pentru confirmare.

Disponibilitatea produselor este afișată în cadrul site-ului. Activitatea echipei CORIA este orientată spre eliminarea oricăror erori de natură să afecteze procesul de comandă a produselor. Vânzătorul va furniza produsele în limita stocului disponibil, și va formula recomandări în raport cu eventualele produse indisponibile.

Valoarea minimă de comandă este 50 RON, cu eventualele reduceri de preț incluse.

Livrarea comenzilor

Prelucrarea și expedierea comenzilor se realizează astfel:

 • Comenzile recepționate până la ora 14:00 – în aceeași zi;
 • Comenzile recepționate după ora 14:00 – în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea produselor se realizează, la nivel național, prin intermediul  Curierului Rapid , în termen de 24-48 de ore, din momentul plasării și confirmării comenzii prin mijloacele sus-menționate. Produsele livrate sunt noi, sigilate, în ambalaj original. Acestea beneficiază de asigurare pe tot parcursul transportului, garantându-se livrarea lor în condiții optime.

Costul transportului național este de 20 lei pana in 30km si 25 lei peste 30km pentru coletele cu,km suplimentari

International…..  lei sau echivalentul a ….. euro

Atentie comanda minima pentru INTERNATIONAL este de 100 euro!!

În situația în care adresa de livrarea aleasă de client figurează pe listele secundare ale firmelor de curierat, generând calculul de kilometri suplimentari, costul transportului se va modifica. Clientul va fi informat cu privire la eventualele modificări, pentru confirmarea/anularea comenzii, sau selectarea unei alte adrese de livrare.

La orice comandă ce depășește 399 RON, transportul este asigurat integral de Coria Soft SRL in limita a 5Kg ce depasesc aceste 5k se va achita taxa de transport.

Exceptand zilele de sarbatori legale sau Black Friday

 

Modalități de plată

Plata se efectuează în numerar, integral, în lei, la livrarea produselor de către comisionarul FanCourier sau NemoExpress, în baza unei chitanțe. Suma de plată cuprinde valoarea produselor comandate și valoarea transportului.

Transfer bancar in conturile afisate pe site (lei sau euro),PayPal(la cerere se poate da contul)
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  contact@coria.ro

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 – privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
– clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
– colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;
– clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie
Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X, ca in imaginea alaturata.

Confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

.Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. coria.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Coria, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai coria.ro: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Coria poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Produselor si/sau a Serviciilor, etc.

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal isi are sediul in Bucuresti, B-dul Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Cod Postal 010336.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Coria are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea Bunurilor si Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Coria si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Coria, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Coria, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Coria atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa indicata in Preambulul prezentului Document, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa indicata in Preambulul prezentului Document, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte; transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, Coria poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Produselor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Drepturi de autor:
Noi, impreuna cu furnizorii nostri de servicii si produse („Furnizorii”), detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.
Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Marcile comerciale, Logo-urile si Marcile de serviciu afisate pe site-ul nostru („Marcile”) sunt propietate intelectuala ale SC Coria Soft SRL si inregistrate ca fiind ale ale noastre si ale Furnizorilor nostri.
Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici-o licenta sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Marci. Nu veti utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri, de la care am obtinut licente. Nu puteti reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software ,imagine,logo,poze de pe site-ul nostru.