Informativa sui rimborsi

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda.

Motivul Returnarii se va trimite catre contact@coria.ro

Returul se va face la urmatoarea adresa: Judetul Ilfov, Oras Popesti-Leordeni,Str Laurentiu Raiciu Nr 1G .Cod postal 077160

Consumabilele -(geluri,lacuri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate.In caz contrar NU se vor primii retur!

Cheltuielile de tur si retur vor fi suportate de catre client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care a fost modificat voltajul aparaturilor sau acestea nu au fost folosite pe priza cu impamantare, garantia se va pierde!!!

Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!!

Lampa UV / LED are o garantie de 6 luni (Atentie garantia nu se acorda pentru neoanele UV)

Nu se acorda service gratuit si nu se inlocuiesc produsele defectate in termenul de garantie, in urmatoarele conditii:

  • deteriorari si defectiuni datorita transportului necorespunzator efectuat de cumparator;
  • nerespectatarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, instalare, utilizare si intretinere precizate in instructiunile de folosire.
  • utilizarea aparatului in alt regim decat cel casnic, pentru activitati profesionale: saloane, centre imfrumusetare, etc.
  • interventii efectuate in perioada de garantie, de catre persoane neautorizate;
  • utilizarea de detergenti si substante chimice necorespunzatoare;
  • componentele si accesoriile din material plastic sau cele casabile (sticla, ceramica, etc), nu fac obiectul garantiei.
  • utilizarea produsului in conditii ambiante (temperatura, umiditate) contrare recomandarilor;
  • daune provocate din cauza tensiunilor de alimentare necorespunzatoare sau a intemperiilor (cutremur, incendiu, inundatie, trasnet, etc.)
  • Transformatoare si sau alte cabluri de natura electrica (stechere) nu fac obiectul garantiei
  • Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Nu raspundem si nu putem fi facuti vinovati pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul „WWW.coria.ro” si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site

Firma noastra va restitui clientului in termen de maxim 14 zile de la data la care acesta ne informeaza asupra deciziei de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului.