Sari la conținut

Cos

Cosul tau este gol

Articol: Materiale necesare pentru unghii

Materiale necesare pentru unghii - Coria

Materiale necesare pentru unghii

De ce ai nevoie pentru a pune unghii cu gel

V-am tot vorbit despre oja semipermanentă. M-am gândit că ar fi cazul să vă vorbesc puțin și despre unghiile cu gel. La fel ca și în cazul aplicării ojei semipermanetă, este necesar ca gelul folosit să fie de calitate. Fie că vi le puneți singure acasă sau la salon, pentru un rezultat satisfăcător și pentru ca unghiile să nu sufere, acest aspect este esențial. Sunt multe de spus despre acest subiect, dar astăzi am hotărât să vă fac o listă cu materiale necesare pentru a aplica unghii cu gel, în caz că doriți să vi le achiziționați. Fie că vă gândiți să faceți o meserie din asta sau vă doriți să vă jucați pe unghiile voastre, aveți nevoie de aceleași materiale.

Materiale necesare pentru a aplica unghii cu gel

Lista nu este tocmai scurtă și, mă repet, e importat pentru voi ca materialele să fie de calitate:

Cam acestea sunt materialele de care aveți nevoie pentru a aplica unghiile cu gel. Bineînțeles, dacă vă hotărâți să faceți această meserie sau pur și simplu să vă aplicați dumneavoastră lunar, o freză (pilă) electrică v-ar ușura mult munca. Era să uit… mai aveți nevoie și de multă rădare și încă puțină… răbdare.

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Despre unghiile perfecte - Coria

Despre unghiile perfecte

Pentru inceput, stim cu toate ca gelul si acrylul sunt doua metode de prelungire a unghiilor naturale, cu tips-uri sau cu sabloane. Tipsurile se lipesc in continuarea unghiei si sunt apoi intarite ...

Află mai multe