Sari la conținut

Cos

Cosul tau este gol

Termeni & Conditii !!

Termeni și Condiții de Utilizare a Site-ului www.coria.ro

**Introducere**

Prezentul document pune la dispoziția utilizatorilor regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.coria.ro. Utilizarea acestui site (incluzând accesarea, navigarea și achiziționarea produselor) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor prezentate, cu toate efectele și consecințele care decurg din aceasta.

**Modificarea Termenilor și Condițiilor**

Administratorul site-ului www.coria.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără a notifica în prealabil utilizatorii, denumiți în continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta oricând.

**Prețuri și Livrare**

Prețurile sunt exprimate în RON și includ TVA, conform legislației în vigoare (Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal). www.coria.ro nu percepe alte taxe suplimentare. Toate produsele sunt livrate în limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalități de fidelizare nu pot fi cumulate.

**Drepturi de Proprietate Intelectuală**

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis sau afișat în alte scopuri decât cele legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de utilizarea lor în scop comercial, care depășește sfera copiei private reglementate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, sau pentru vânzare ori licențiere, fără consimțământul scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

**Securitatea Site-ului**

Utilizatorii sunt de acord să nu afecteze și să nu interfereze cu elementele de securitate ale site-ului, inclusiv cu cele care previn sau restricționează utilizarea sau copierea conținutului sau care întăresc limitele de utilizare ale site-ului sau conținutului acestuia.

**Poze Informative**

Pozele prezente pe site au caracter informativ și nu prezintă o obligație contractuală din partea CORIA SOFT SRL.

**Dreptul Consumatorilor de Denunțare Unilaterală a Contractului**

Vă rugăm să verificați specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și CORIA SOFT SRL sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

**Returnarea Produselor**

Pentru a returna produsele, anunțați în scris acest lucru la adresa noastră de email, menționând data comenzii și numele pe care s-a făcut comanda. Motivul returnării trebuie trimis la contact@coria.ro. Returul se va face la adresa: Județul Ilfov, Oraș Popești-Leordeni, Strada Laurențiu Raiciu Nr. 1G.

Consumabilele, cum ar fi gelurile, lacurile, forfecuțele și alte produse similare, nu pot fi returnate din motive stricte de igienă și siguranță, conform art. 16 lit. e) din Ordonanța Guvernului nr. 34/2014. Aceste produse intră în contact direct cu pielea, unghiile și alte părți ale corpului, iar reutilizarea lor poate prezenta riscuri pentru sănătatea altor clienți.

**Politica de Returnare**

Politica noastră de returnare asigură că fiecare client primește produse noi și neutilizate. Din acest motiv, orice consumabil desigilat sau utilizat nu poate fi acceptat pentru returnare sau schimb. Aceasta include, dar nu se limitează la, geluri de unghii, lacuri de unghii, forfecuțe, pile de unghii și alte produse similare.

Respectarea acestei politici ne asigură că toți clienții noștri beneficiază de produse în stare perfectă, fără riscuri de contaminare. Înțelegem că aceasta poate crea inconveniente, însă sănătatea și siguranța clienților noștri sunt prioritățile noastre principale.

Cheltuielile de tur și retur vor fi suportate de către client.

**Garanție și Utilizare**

Produsele Coria trebuie utilizate conform descrierii de pe site. CORIA SOFT SRL nu își asumă răspunderea pentru utilizarea produselor în alt mod decât cel recomandat. Nu garantăm compatibilitatea produselor noastre cu alte brand-uri. Pentru polimerizare utilizați lămpile și/sau produsele brandului Coria.

Lampa UV/LED are o garanție de 6 luni (garanția nu se aplică pentru neoanele UV).

Nu se acordă service gratuit și nu se înlocuiesc produsele defectate în termenul de garanție în următoarele condiții:
- Deteriorări și defecțiuni datorate transportului necorespunzător efectuat de cumpărător;
- Nerespectarea condițiilor de manipulare, instalare, utilizare și întreținere specificate în instrucțiunile de utilizare;
- Utilizarea aparatului în alt regim decât cel casnic, pentru activități profesionale: saloane, centre de înfrumusețare etc.;
- Intervenții efectuate în perioada de garanție de către persoane neautorizate;
- Utilizarea de detergenți și substanțe chimice necorespunzătoare;
- Componentele și accesoriile din material plastic sau cele casabile (sticlă, ceramică etc.) nu fac obiectul garanției;
- Utilizarea produsului în condiții de temperatură sau umiditate contrare recomandarilor;
- Daune provocate de tensiuni de alimentare necorespunzătoare sau intemperii (cutremur, incendiu, inundație, trăsnet etc.);
- Transformatoare și cabluri de natură electrică (șteckere) nu fac obiectul garanției.

**Disponibilitatea Produselor și Livrarea**

Produsele sunt oferite în conformitate cu prevederile prezentului document și în limita stocului disponibil. Nu suntem responsabili pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul www.coria.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel, în conformitate cu legislația aplicabilă (Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic).

**Declinarea Responsabilității**

Administratorul www.coria.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și nu prezintă o obligație contractuală. De asemenea, pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard. S.C. CORIA SOFT S.R.L. nu își poate asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc. Din acest motiv, firma își rezervă dreptul de a nu onora comanda dacă produsele nu mai sunt disponibile.

**Frauda**

Pentru a accesa și utiliza anumite secțiuni ale site-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin aceasta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. www.coria.ro nu este responsabil pentru daunele cauzate dvs. sau terților prin utilizarea neautorizată a contului.

**Drept Aplicabil**

Prin folosirea site-ului www.coria.ro utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și www.coria.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea pe cale amiabilă, iar dacă aceasta nu este posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, conform legilor române în vigoare.

**Disponibilitatea Serviciului**

Administratorul www.coria.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.coria.ro în orice moment și la orice interval de timp ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website, fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

**Factura Fiscală**

Factura fiscală va fi eliberată în momentul primirii rambursului de la firma de curierat și poate fi trimisă clientului la cerere prin email.

**Informații Generale**

S.C. CORIA SOFT S.R.L., în calitate de vânzător, pune la dispoziția cumpărătorului o gamă diversificată de produse profesionale, prin intermediul site-ului www.coria.ro. Toate fotografiile au caracter orientativ și pot ilustra accesorii și detalii care nu fac parte din pachetul standard al produsului vizat. Sunt posibile variații ale culorilor în funcție de echipamentele informatice utilizate pentru accesarea site-ului și vizualizarea produselor. Fiecare produs este însoțit de specificații tehnice cu caracter informativ, conform datelor furnizate de către producători.

**Cum Comand?**

Pentru a comanda produsele noastre, este necesară crearea unui cont prin înregistrarea pe site-ul www.coria.ro. Prin completarea formularului de înregistrare, acceptați să furnizați informații cu caracter personal, garantând totodată că datele furnizate sunt reale și complete. Acest proces este obligatoriu și necesar pentru desfășurarea actelor de comerț la distanță, indiferent de modalitatea de colectare a datelor utilizată (online, telefonic).

S.C. CORIA SOFT S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Dacă se constată nerespectarea acestei obligații, accesul la servicii poate fi restricționat, fără notificare prealabilă. De asemenea, în cazul nerespectării termenilor și condițiilor de către cumpărător, vânzătorul poate refuza orice mijloc de comunicare cu acesta și poate anula comanda implicită.

Prin plasarea unei comenzi prin intermediul site-ului, cumpărătorul este de acord cu mijloacele de comunicare prin care S.C. CORIA SOFT S.R.L. își desfășoară activitatea. După plasarea comenzii, clientul va fi contactat de un operator pentru confirmare.

Disponibilitatea produselor este afișată pe site. Activitatea echipei CORIA este orientată spre eliminarea erorilor care pot afecta procesul de comandă. Vânzătorul va furniza produsele în limita stocului disponibil și va face recomandări pentru produsele indisponibile.

Valoarea minimă de comandă este de 50 RON, inclusiv eventualele reduceri de preț.

**Livrarea Comenzilor**

Prelucrarea și expedierea comenzilor se realizează astfel:
- Comenzile recepționate până la ora 14:00 – în aceeași zi;
- Comenzile recepționate după ora 14:00 – în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea produselor se realizează, la nivel național, prin intermediul Curierului Rapid, în termen de 24-48 de ore de la plasarea și confirmarea comenzii. Produsele livrate sunt noi, sigilate, în ambalaj original. Acestea sunt asigurate pe parcursul transportului, garantând livrarea lor în condiții optime.

Costul transportului național este de 20 lei pentru coletele până la 30 km și 25 lei pentru coletele peste 30 km, cu kilometri suplimentari.

Comenzile internaționale au un cost de ... lei sau echivalentul în ... euro. Comanda minimă pentru livrările internaționale este de 100 euro.

Dacă adresa de livrare a clientului este pe listele secundare ale firmelor de curierat, generând costuri suplimentare pentru kilometri suplimentari, clientul va fi informat despre modificări pentru confirmarea/anularea comenzii sau selectarea unei alte adrese de livrare.

Pentru orice comandă care depășește 399 RON, transportul este asigurat integral de Coria Soft SRL pentru colete de până la 5 kg. Pentru fiecare kilogram suplimentar, se va achita o taxă de transport.

**Modalități de Plată**

Plata se efectuează în numerar, integral, în lei, la livrarea produselor de către curier, pe baza unei chitanțe Suma de plată include valoarea produselor comandate și valoarea transportului.

Plata cu ,cardul direct pe site.

Plata se poate face și prin transfer bancar în conturile afișate pe site (lei sau euro) sau prin PayPal (la cerere).

**Contact și Asistență**

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@coria.ro.

**Gestionarea Deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE)**

DEEE pot conține substanțe periculoase cu impact negativ asupra mediului și sănătății umane dacă nu sunt colectate selectiv. Conform OUG 195/2005, OUG 78/2000 și H.G 448/2005, clienții trebuie să nu elimine DEEE ca deșeuri municipale nesortate și să le colecteze selectiv. Clienții pot preda DEEE gratuit la punctele de colectare specificate la achiziționarea unui produs nou din aceeași categorie.

Simbolul indicând colectarea separată este o pubelă cu roți barată cu două linii în formă de X.

**Confidențialitate**

Informațiile furnizate de către cumpărător/client vânzătorului vor rămâne în proprietatea vânzătorului. Nicio declarație publică, promovare sau dezvăluire către terți nu va fi făcută fără consimțământul scris al vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, modifica și distribui. De asemenea, sunteți de acord ca vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, ideile, conceptele și tehnicile transmise prin intermediul site-ului. coria.ro nu are obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede altfel.

Prin înscrierea în baza de date a Coria, clientul/cumpărătorul își oferă consimțământul expres pentru a fi contactat de terți, parteneri ai coria.ro: furnizori de servicii de marketing, alte servicii, agenții de stat, guvernamentale, asiguratori etc.

**Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal**

Conform Legii nr. 677/2001, Coria are obligația de a administra în siguranță datele personale furnizate, pentru scopurile specificate. Scopul colectării datelor este informarea clienților privind situația contului, evoluția comenzilor, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, promovarea acestora, activități comerciale, statistice etc.

Prin completarea formularului de creare cont sau comandă, cumpărătorul acceptă ca datele sale să fie incluse în baza de date a Coria și să fie prelucrate de Coria, afiliații și colaboratorii acestora, pentru desfășurarea activităților comerciale și de marketing.

**Drepturi de Autor**

S.C. CORIA SOFT S.R.L., împreună cu furnizorii săi, deține drepturile de autor asupra site-ului și a conținutului acestuia. Este interzisă reproducerea, transferul, afișarea, distribuirea, vânzarea sau modificarea conținutului fără acordul scris al S.C. CORIA SOFT S.R.L.

Denumirile produselor, imaginile, mărcile comerciale și logo-urile afișate pe site sunt proprietatea intelectuală a S.C. CORIA SOFT S.R.L. și a furnizorilor săi. Utilizarea site-ului nu acordă nicio licență sau drept de a utiliza aceste denumiri și mărci.

**Alte Prevederi**

Utilizarea site-ului este guvernată de legile române. Eventualele conflicte vor fi soluționate pe cale amiabilă sau în instanță, conform legilor române în vigoare.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața site-ului, de a întrerupe temporar sau permanent serviciile oferite, fără notificare prealabilă.

Firma va restitui sumele plătite de consumator în termen de 14 zile de la notificarea deciziei de retragere din contract, conform Ordonanței Guvernului nr. 34/2014.

Acest document are rolul de a asigura transparență și claritate privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.coria.ro, protejând atât interesele utilizatorilor, cât și pe cele ale S.C. CORIA SOFT S.R.L.