Tips & Tricks Unghii

Îţi place să ai unghiile îngrijite şi maniuchiura şi pedichiura perfecte? Poţi învăţa să faci chiar tu cele mai frumoase modele, fără să fii nevoită să mergi de fiecare data la salonul de înfrumuseţare! Dacă eşti pasionată de beauty şi ai răbdare pentru a deprinde îndemânarea necesară, vei ajunge expertă în acest domeniu!

Pe lângă îndemânare, vei avea nevoie de produse şi accesorii de calitate, pentru ca munca ta să reziste cât mai mult timp. Fie că îţi doreşti să realizezi modele clasice, sau ceva mai complex, cum ar fi construcţia cu gel, vei avea nevoie de anumite lucruri pentru a lucra cu uşurinţă.

Vezi aici ce nu trebuie să-ţi lipsească pentru a deveni specialistă în nail art

Bineînţeles, acestea vor fi cele mai vizibile elemente folosite. Ojele sunt cele care dau culoare şi ceea ce vei folosi pentru a crea modele diferite pe unghii. Dintre toate produsele pe care le vei folosi, acestea vor fi cele mai evidente. Pe lângă ojele sau gelurile colorate, este bine să ai şi lacuri de unghii, adică oje incolore. Fie că le foloseşti direct pe unghie sau le foloseşti pentru finisare şi strălucire, nu trebuie să îţi lipsească din trusă. Dacă îţi doreşti produse de calitate, gaseşti lac de unghii pe site-ul nostru www.coria.ro, cu diferite întrebuinţări.

  • Ustensile

În această categorie intră cleştii şi pensetele pentru unghii, forfecuţe sau instrumente pentru cuticule. Pe acestea le vei folosi pentru curăţarea şi îngrijirea unghiilor. Dacă nu ai tot ce îţi trebuie, intră pe https://www.coria.ro/collections/echipamente-instrumente-si-forfecute şi cumpără ce îţi lipseşte, la cele mai bune preţuri.

În cazul în care îţi doreşti să lucrezi cu gelurile UV, pentru construcţia cu gel sau pentru a le folosi pe unghia ta naturală, sau cu oja semipermanentă, vei avea nevoie, neaparat, de o lampă UV. Prin intermediul acesteia vei obţine rezultatele dorite.  Din fericire, lampile nu sunt atât de scumpe, datorită faptului că, în ziua de azi, sunt foarte populare. De asemenea, le poţi găsi inclusiv într-un set care conţine oje sau geluri şi alte accesorii folositoare.

 

 

 

Pentru scurtare sau pentru a da formă unghiilor, este recomandat să foloseşti pila. Aceasta trebuie utilizată într-un singur sens, pentru a nu afecta structura unghiei. Găseşti aici diferite modele din care poţi alege. De asemenea, foloseşte feţele speciale ale pilei pentru suprafaţa unghiilor dacă iţi doreşti să îndepărtezi total reziduurile, nu cele pe care le foloseşti pentru formă. Acestea vor fi mai moi şi mai puţin abrazive.

Aceasta este foarte utila şi reduce foarte mult din timpul necesar al manichiurii sau al pedichiurii. Poate fi folosită pentru manichiura clasică pentru a îndepărta cuticulele, fără a apela la foarfecă. În plus, în cazul unghiilor false, poate fi folosită la pregătirea unghiei naturale, pentru a finisa forma finală a unghiei false, dar şi pentru întreţinere, pentru îndepărtarea materialului. Este recomandată folosirea unui mini asiprator special pentru acest lucru, împreună cu freza, pentru a nu inhala praful rezultat.

La fel ca în cazul make-up-ului, în nail art este nevoie de pensule speciale. Acestea sunt diferite şi au întrebuinţări diverse: de la aplicarea ojei la crearea modelelor inedite. Pentru a-ţi uşura treaba, asigură-te că ai pensule de mai multe forme şi mărimi.

Cele de mai sus sunt produsele absolut necesare, în funcţie de preferinţele tale. În afară de aceste lucruri, poţi achiziţiona şi accesorii, cum ar fi ştrasuri, diferite tipuri de sclipici sau separatoare pentru degete, ori produse pentru îngrijirea cuticulelor şi a tălpilor, tratamente pentru unghii sau piele. Dacă vei avea răbdarea necesară şi vei face multă practică, vei ajunge să realizezi cele mai frumoase manichiuri şi pedichiuri, chiar din confortul casei tale, fără să depinzi de programări la salon şi de disponibilitatea altcuiva.

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate inainte de publicare

Shop now

You can use this element to add a quote, content...